З 11 по 24 січня школярі навчатимуться дистанційно

 

ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА УЧНІ!
З 11 по 24 січня 2021 року, з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби, освітній процес у закладах загальної середньої освіти України буде організовано у дистанційному форматі з використанням інформаційно-комунікаційних технологій.
В нашому навчальному закладі освітній процес організовано на платформі «Human», уроки та завдання публікуватимуться вчителями щоденно, відповідно до розкладу, з 11 по 22 січня.
Кожному учневі і його батькам класним керівником буде надано пароль і логін для входу на платформу дистанційного навчання, а також, цей же обліковий запис (логін і пароль) можна використовувати для входу у шкільний корпоративний акаунт Google, для використання хмарного сервісу Google-диск, пошти Gmail, тощо.
УВАГА! ВСІ ДІТИ ВЖЕ ЗАРЕЄСТРОВАНІ НА ПЛАТФОРМІ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ «HUMAN», НІЯКОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ЗДІЙСНЮВАТИ НЕ ТРЕБА!!! Просто перейдіть за посиланням https://id.human.ua/auth/login  і уведіть надані логін і пароль.
Дітям і батькам надається відеоінструкція користування сервісом дистанційного навчання «Human», згодом буде надано відеорекомендації від школи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

З 15 листопада освітній процес здійснюється дистанційно

Пам'ятай про безпеку на воді і у побуті

З 22 листопада в закладах освіти міста відновлюється освітній процес в очному форматі